«Πρώτη» για Σουμπίνιο

Gazzetta team
«Πρώτη» για Σουμπίνιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ ενδέχεται να κάνει αύριο το φετινό του ντεμπούτο με την φανέλα του Λεβαδειακού

Το ντεμπούτο του για φέτος με την φανέλα του Λεβαδειακού ενδέχεται να κάνει ο Σουμπίνιο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος χαφ από το καλοκαίρι ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό, όμως είναι καλύτερα και πλέον υπολογίζεται.

Ο Χριστόπουλος δεν θα έχει εκ νέου τους Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο που έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα, στους τραυματίες Ομπιόρα, Μπελγκαζουανί και στον τιμωρημένο Μεντί. Η αποστολή των Βοιωτών είναι η εξής: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Καψάσκης, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Δασκαλάκης, Μοσχονάς, Μάγκας, Λάτσι, Καραχάλιος, Τόπι, Μαχαίρας, Βασιλείου, Γιουσούφ, Σουμπίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα