Ανάσα για Μετζ

Gazzetta team
Ανάσα για Μετζ

bet365

Η Μετζ πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Μονπελιέ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Νίκη για Μπορντό, έσωσε την Ρεν ο Γκουρκίφ.

Ο Ντιαμπατέ επέστρεψε στην Γαλλία και έκανε όλη τη διαφορά για την Μετζ, που πήρε πολύ σημαντική νίκη επί της Μονπελιέ με 2-0. Ο υψηλόσωμος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 13’ με κεφαλιά, ενώ με κοντινή προβολή έκανε και το 2-0 στο 19’! Οι μονπελιερέ δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν, οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα μέχρι το τέλος και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας, παίρνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη από τον περασμένο Αύγουστο!

Η Μπορντό κέρδισε δίκαια με 1-0 την Τουλούζ και παραμένει στο κυνήγι της Ευρώπης. Οι Γιρονδίνοι ευτύχισαν να προηγηθούν με γκολ του Βάδα μόλις από το 1’, έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 43’, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μποντιγκέ, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Μάλκολμ στο 75’. Παρά τις χαμένες τους ευκαιρίες, δεν το πλήρωσαν, φτάνοντας στους τρεις βαθμούς.

Στα άλλα ματς, Ντιζόν και Λιλ κόλλησαν στο 0-0, ενώ η Ρεν κατάφερε να πάρει βαθμό από την Γκινγκάμπ, που προηγήθηκε στο 39’ με τον Ντιαλό. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Γκουρκίφ θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και με γκολάρα έκανε το τελικό 1-1. Οι ρενέ, μάλιστα, έπαιζαν με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Πρτσιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα