Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0

Gazzetta team
Λειψία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0

bet365

Με το δεξί μπήκε στο 2017 η Λειψία, που κέρδισε με 3-0 την Άιντραχτ και παραμένει στο -3 από την Μπάγερν.

Η Λειψία υποδέχθηκε την Άιντραχτ και τα πάντα τελείωσαν πολύ γρήγορα. Η αποβολή του Χραντέσκι στο 3’ έκανε εύκολη τη ζωή των Ταύρων, που ξεκίνησαν με νίκη το 2017 και παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στην πρώτη φάση του ματς, λοιπόν, ο τερματοφύλακας την Άιντραχτ βρήκε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής και ο διαιτητής Αϊτεκίν τον απέβαλε. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Αετούς, από το φάουλ ο Κόμπερ έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των γηπεδούχων. Παρά το γεγονός ότι η Άιντραχτ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αν οι παίκτες της είχαν πιο καθαρό μυαλό.

Αντί για το 1-1, όμως, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ακόμη ένα στημένα έκανε τη διαφορά για την Λειψία. Ο Κεϊτά εκτέλεσε το φάουλ και ο Βέρνερ με υπέροχη κεφαλιά προς τα πίσω έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Χάζενχουτλ έριξαν τον ρυθμό στην επανάληψη, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 67’ έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με τον Βαγιέχο να σκοράρει σε λάθος εστία για το τελικό 3-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα