Αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Αποδοκιμασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Κατά την ανάγνωση της 11αδας και στο άκουσμα του ονόματος του Πάουλο Μπέντο τεχνικού υπήρξαν φίλαθλοι που έδειξαν την δυσαρέσκειά τους. Γιούχα στις ευκαιρίες της Ξάνθης και στο ημίχρονο.

Είναι οι δύο σερί ισοπαλίες. Είναι για κάποιους και οι επιλογές του στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Οπως και να ΄χει κατά την ανάκρουση των ονομάτων της 11αδας, ο Πάουλο Μπέντο άκουσε από τους φιλάθλους αποδοκιμασίες όταν ακούστηκε το δικό του.

Μάλιστα οι αποδοκιμασίες υπήρξαν και από μερίδα των οργανωμένων αλλά και από άλλους φιλάθλους που βρέθηκαν το Σάββατο στο «Καραϊσκάκης», ενώ συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις δύο χαμένες ευκαιρίες της Ξάνθης και όταν ο διαιτητής σφύριξε για ημίχρονο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα