Παντελίδης: «Πώς μπορούν να έρθουν;»

Παντελίδης: «Πώς μπορούν να έρθουν;»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Πώς μπορούν να έρθουν;»

bet365

Ο Παντελίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία, αλλά παράλληλα τόνισε πως στον Ηρακλή υπάρχουν πολλά προβλήματα που επηρεάζουν ώστε να αποκτηθούν παίκτες πρώτης γραμμής
Την ευθύνη για την σημερινή ισοπαλία με την Βέροια ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη του ματς. «Νομίζω ότι με την εμφάνιση που κάναμε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παρότι στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο απαιτητικοί, στην επανάληψη δεν είχαμε ηρεμία και έπεσε κατακόρυφα η ψυχολογία μετά την ισοφάριση. Το κακό που συμβαίνει είναι ότι κάνουμε ατομικά λάθη που μας στοιχίζουν. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε αλλά πρέπει επίσης να σηκώσουμε κεφάλι», είπε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως όταν ο Γηραιός δέχεται γκολ, δεν αντιδρά. «Είναι θέμα ψυχολογίας. Εμείς προσπαθούμε να τονώσουμε τους παίκτες όσο μπορούμε». Αν υπάρχουν ελπίδες παραμονής είπε πως «ένα γύρο έχει ακόμα. Είναι πάρα πολύ χρόνος. Από εμάς εξαρτάται. Η σημερινή εμφάνιση ήταν η χειρότερη από την μέρα που ήρθα και πρέπει να την αλλάξουμε».
Κλείνοντας μίλησε για τις μεταγραφές. «Πως μπορούνε να έρθουν παίκτες πρώτης γραμμής; Ποια μικρά παιδιά από μεγάλη ομάδα θα έρθουν στον Ηρακλή με τα προβλήματα που έχουμε; Δηλαδή θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις παίκτες από τον ΠΑΟΚ; Πόσοι παίκτες υπάρχουν κάτω των 23 ετών και δεν παίζουν στις ομάδες τους; Ο Δώνης είναι ένας. Πόσοι άλλοι υπάρχουν; Πρέπει να αναλάβω και τις ευθύνες της διοίκησης; Για την σημερινή εμφάνιση παίρνω εγώ την ευθύνη, όπως πρέπει να κάνει και ο κάθε δημοσιογράφος που λαϊκίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα