Αλμέιδα: «Μόνο νίκη»

Αλμέιδα: «Μόνο νίκη»

Gazzetta team
Αλμέιδα: «Μόνο νίκη»

bet365

Η ΑΕΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο και θα πρέπει, όπως είπε και ο Ούγκο Αλμέιδα, να το κάνει με νίκη.

Η Ενωση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής, έχοντας ως μοναδικό στόχο να αφήσουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Αυτό τόνισε και ο Πορτογάλος φορ μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας επηρεάσει ο αγώνας που δώσαμε στο Αγρίνιο. Τότε χάσαμε κάποιους βαθμούς, αλλά εμείς οφείλουμε να μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι εμείς θα πρέπει πάντα να μπαίνουμε για τη νίκη. Μόνο τη νίκη πρέπει να σκεφτόμαστε», ήταν τα λόγια του Αλμέιδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα