Eπιστρέφει ο Κουτρουμπής

Eπιστρέφει ο Κουτρουμπής

Gazzetta team
Eπιστρέφει ο Κουτρουμπής

bet365

Ο Γιώργος Κουτρουμπής βρίσκεται στην αποστολή του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς με την Κέρκυρα. Διάστρεμμα ο Ιβάνοφ.

Μια αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πλατανιά θα έχει η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς τη θέση του Σάμπα, που έλυσε το συμβόλαιό του, πήρε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Οι «πράσινοι», στην τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τους Φαίακες, έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μολέδο και Μέστο, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Ιβανόφ που υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε και αποστολή για τον αυριανό αγώνα, στην οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε τους: Βλαχοδήμο Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα