Προπόνηση με τακτική... Ζωσιμάδων

Gazzetta team
Προπόνηση με τακτική... Ζωσιμάδων

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με τον Ιβιτς να δουλεύει συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι που θα συναντήσουν στα Γιάννενα.

Παραδοσιακά τέτοια εποχή το γήπεδο των Ιωαννίνων δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για την κατάσταση του γηπέδου αλλά και το πως έγινε το ματς. Ο ΠΑΟΚ δούλεψε πάνω στην τακτική του συγκεκριμένου αγώνα και αγωνιστικού χώρου στην προπόνηση του Σαββάτου.

Οσον αφορά το ιατρικό κομμάτι; Μοναδικός απών ήταν ο Βελλίδης ο οποίος υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού στον αριστερό ώμο. Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μπήκε ο Κρέσπο. Τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, θ' ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θ' αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα