ORIGINAL αναγνώριση από Ντέμη (pic)

ORIGINAL αναγνώριση από Ντέμη (pic)

Gazzetta team
ORIGINAL αναγνώριση από Ντέμη (pic)

bet365

Η ORIGINAL έβγαλε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, την οποία «ανέβασε» στο facebook ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Λίγο αργότερα, ο Ντέμης Νικολαΐδης πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook κομμάτι της ανακοίνωσης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι τον εκφράζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντέμης Νικολαΐδη:

Μεταξύ άλλων, η ORIGINAL 21 λέει τα παρακάτω στην ανακοίνωση της:
“Η ΑΕΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, όχι για τους τίτλους της, όχι για τους κορυφαίους παίχτες που έχουν φορέσει την φανέλα της, όχι για τις ιστορικές πορείες στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα από τον κόσμο της. Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ του, η ατελείωτη αγάπη και στήριξη στα δύσκολα τον κάνουν μοναδικό διαχρονικά.
…Σου ζητάμε όμως αύριο αλλά και κάθε Κυριακή, να είσαι δίπλα της, ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… Να είσαι δίπλα της για την ιστορία της και τα ιδανικά της, να είσαι δίπλα της, γιατί η δική σου μαζική παρουσία είναι ανέκαθεν η μέγιστη δύναμη της ΑΕΚ.”
Έτσι την είχαμε γνωρίσει μικρά παιδιά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα