Δεν πάει στη Λέφσκι Σόφιας ο Σκόνδρας

Δεν πάει στη Λέφσκι Σόφιας ο Σκόνδρας

Gazzetta team
Δεν πάει στη Λέφσκι Σόφιας ο Σκόνδρας

bet365

Η Λέφσκι Σόφιας ήταν ένας προορισμός για τον Γιάννη Σκόνδρα, αλλά τελικά η βουλγαρική ομάδα δεν θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Ελληνα αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportal.bg», υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Λέφσκι δεν έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στις προπονήσεις και στο φιλικό με την ρουμάνικη Βιτορούλ.

Ο Σκόνδρας αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου η βουλγαρική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από πολύ νωρίς, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι προέκυψε και διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε ομάδα και ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της Λέφσκι ενημέρωσαν τον Σκόνδρα, ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή κι έτσι ο παίκτης επιστρέφει από την Κύπρο και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα