Τσεκάρει Ζελάγια ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Τσεκάρει Ζελάγια ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ένα όνομα που αρέσει πολύ είναι αυτό του Αργεντινού Εμίλιο Ζελάγια. Τον θέλουν και στην Ρουμανία.

Ο Εμίλιο Ζελάγια βγάζει μάτια στην Κύπρο με την φανέλα του Εθνικού Άχνας έχοντας σημειώσει 8 γκολ σε 17 αγώνες έχοντας αναγκάσει τον Πανιώνιο να στρέψει την προσοχή πάνω του.

Οι «κυανέρυθροι» ναι μεν απέκτησαν τον Γεσίλ ως αντικαταστάτη του Ανσαριφάρντ, αλλά ο έτερος επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών, Νταβίντ Ενγκόνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού (Μποαβίστα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Στεάουα Βουκουρεστίου) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κυανέρυθροι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον φορ του Εθνικού Άχνας, ο οποίος εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν στα κυπριακά γήπεδα, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι. Ο Πανιώνιος πάντως δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον αφού και η ρουμανική Κραϊόβα τον τσεκάρει.

Ο 29χρονος επιθετικός κουβαλάει μια πλούσια καριέρα στην Αργεντινή έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Ροζάριο Σεντράλ στην οποία έμεινε για έξι χρόνια έχοντας 21 γκολ σε 115 ματς. Ακοκολούησαν Μπάνφιλντ και Άρσεναλ Σαραντί, ενώ την επρσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της χιλιανής Ο' Χίγκινς (13 συμμετοχές-2 γκολ) για να ακολουθήσει η Αρχεντίνος Τζούνιορς (14 συμμετοχές-1 γκολ). Το καλοκαίρι πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για χάρη του Εθνικού Άχνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα