ΟΦΗ - Λαμία 1-2

Νίκος Μαρούδας
ΟΦΗ - Λαμία 1-2

bet365

Τεράστια ανατροπή και μεγάλο διπλό για την Λαμία στο Ηρακλείο, όπου επικράτησε 1-2 του ΟΦΗ και τον ανάγκασε στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Πέρασε και από το Ηράκλειο η Λαμία που πάει... τρένο για την Σούπερ Λιγκ! Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΟΦΗ, όμως κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει με 1-2, ανεβαίνοντας και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, άρχισε με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετική διάθεση, με τον ΟΦΗ όμως να είναι πιο απειλητικός. Οι τελικές έλειψαν από το πρώτο ημίχρονο, με τους Κρητικούς να έχουν δύο, χωρίς όμως ο Τσέναμο να έχει προβλήματα. Αντίθετα, η Λαμία έψαχνε τις αντεπιθέσεις, χωρίς να καταφέρει κάτι στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, είχαμε και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και ο Ράντι λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι έφτιαξε το 1-0. Συγκεκριμένα, στο 59' μπήκε από τα αριστερά, πέρασε στον Αντουκόρ, ο Τσέναμο απέκρουσε το σουτ του με τον Βουό από κοντά να κάνει το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση.

Στο 66' ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση, ο Κώτσιος δεν τον πρόλαβε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δερμιτζάκη για το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 73' από μια στημένη φάση. Ο Βάντερσον, εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Όμο ανενόχλητος από την μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δερμιτζάκη που δεν κατάφερε να σώσει το 1-2.

Στα λεπτά που απέμεναν, ο ΟΦΗ βγήκε όλος μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Όμως, με εξαίρεση ένα σουτ του Μάνου δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Τσέναμο. Έτσι, το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος με την Λαμία να φεύγει με ένα τεράστιο διπλό από την Κρήτη και τον ΟΦΗ να γνωρίζει την πρώτη του εντός έδρας ήττα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος (75' Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (75' Χίσι), Όγκμποε (46' Ράντι), Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83' Φερφελής), Βασιλόγιαννης (60' Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90' Αυγενικού), Βάντερσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα