Αχαρναϊκός - Άρης 1-2

Νίκος Μαρούδας
Αχαρναϊκός - Άρης 1-2

bet365

Ο Άρης χρειάστηκε ένα μισάωρο για να κάνει την δουλειά του στο Μενίδι, επικρατώντας 1-2 του Αχαρναϊκού, χάρη σε τέρματα των Μπαργκάν και Ίλιτς. Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Τσεμπερίδης

Έκανε την δουλειά του σε μισή ώρα ο Άρης στο Μενίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 1-2 του Αχαρναϊκού και παρέμειναν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Άρης μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 10' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπαργκάν, μετά από λάθος του Μουστάκη.

Το μεσημέρι φάνηκε πως θα είναι εύκολο για τους Θεσσαλονικείς, όταν στο 32' ο Ίλιτς έκανε το 0-2. Ο Σέρβος πέρασε και τον Ψυχό και πλάσαρε κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Τσεμπερίδη που με σουτ νίκησε τον Διούδη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, είχαν τον έλεγχο αλλά όχι και τόσο καλό ρυθμό. Ο Καπνίδης έχασε δύο ευκαιρίες για να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Αχαρναϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο να πιέσει και να ψάξει την ισοφάριση. Ωστόσο, οι βαθιές μπαλιές που δοκίμασαν οι γηπεδούχοι ήταν εύκολη λεία για τον Διούδη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Νταμιάνος.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65’ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (81’ Τζανακάκης), Τάτος, Ίλιτς (58’ Καπνίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα