ΑΕΛ - Πλατανιάς 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΑΕΛ - Πλατανιάς 0-0 (vid)

bet365

Σε ένα ματς με 3 δοκάρια (ο Ρέντζας για την ΑΕΛ, 2 ο Πριντέτα για τον Πλατανιά), γκολ δεν μπήκε και το 0-0, αφήνει τους «βυσσινί» χαμηλά στην βαθμολογία και με ορατό το φάσμα του υποβιβασμού!
Σε ένα παιχνίδι σε έναν προβληματικό αγωνιστικό χώρο και όπου κατά διαστήματα το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ήταν τραγικό ΑΕΛ και Πλατανιάς έμειναν στο μηδέν. Ένα δοκάρι η γηπεδούχος Λάρισα και δύο ο Πλατανιάς με Πριντέτα! Φωνές για διαιτησία από την ΑΕΛ που ζήτησε δύο πέναλτι. Ένα πέναλτι ζήτησαν οι Χανιώτες. Το 0-0 αφήνει σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΛ βέβαια που συνεχίζει να κινδυνεύει με υποβιβασμό.
ΜΕ 3-5-2 ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Η διάταξη της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος κίπερ, Τίκο, Φάρκας και Γκόλιας οι τρεις της άμυνας, οι Ρέντζας, Μονιάκης, Βαρέλα, Ντέλετιτς και Φατιόν στο κέντρο και οι Ναζλίδης και Ικάουνιεκς το δίδυμο στην επίθεση.
Από την άλλη ο Πλατανιάς είχε τον εξής σχηματισμό: Κοκκαλάς πορτιέρε, Πριντέτα, Καρυπίδης και Μπανανά τριάδα στα στόπερ, άξονας με Στάθη, Ντεβέσα, Μουνάφο και Γουνδουλάκη και μπροστά οι Μανούσος και Γιακουμάκης.
ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
Σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν τον λες και ιδανικό οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση αλλά και κακής ποιότητας ποδόσφαιρο στο πρώτο 20λεπτο. Καταγράφτηκαν οι διαμαρτυρίες της ΑΕΛ για πέναλτι στον Ναζλίδη, ένα φάουλ του φορ της Λάρισας που έβγαλε δύσκολα ο Κοκκαλάς και κάποιες προσπάθειες του Γιακουμάκη.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ξαφνικά όμως από το 20' και μετά το ματς απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε άλλη εικόνα. Στο 28' ο Κοκκαλάς έβγαλε πολύ δύσκολα το σκαστό σουτ του Ντέλετιτς. Στην συνέχεια και ο Πλατανιάς ζήτησε πέναλτι και άλλη μία φορά η ΑΕΛ. Το... ζουμί όμως είναι τα δύο δοκάρια. Ένα η ΑΕΛ με σουτάρα του Ρέντζα στο 29'. Άλλο ένα με Πριντέτα με προβολή στο 38'. Αυτήν την φορά για τον Πλατανιά. Έτσι έκλεισε το α' μέρος.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 70' ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΤΑ
Το β' μέρος ξεκίνησε και εξελίχθηκε όπως το πρώτο. Με κακό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Στο 64' ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε με γροθιές ένα καλό φάουλ του Βάντερσον. Στην συνέχεια ο Τσάκο είχε δύο μεγάλες φάσεις. Μία που δεν πρόλαβε να κοντρολάρει και να σουτάρει και ακόμα μία με προβολή και μεγάλη επέμβαση Κοκκαλά στο 77'. Ο Μανούσος πήγε να απαντήσει στις ευκαιρίες με σουτ ελάχιστα άουτ. Στο 86' ο Πριντέτα είχε νέο δοκάρι!
MAN OF THE MATCH: Κοκκαλάς σίγουρα αλλά και ο κίπερ της ΑΕΛ. Ο πορτιέρε του Πλατανιά όμως ειδικά στην επανάληψη έχει κάνει καλές και καίριες επεμβάσεις.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι Ντέλετιτς, Ρέντζας από την ΑΕΛ και οι Πριντέτα και Στάθης έκαναν ένα αρκετά καλό ματς. Όχι σούπερ αλλά σε ικανοποιητικά επίπεδα.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι μεσοεπιθετικές γραμμές των ομάδων. Με εμφανές πρόβλημα στην σωστή δημιουργία φάσεων σε αρκετές περιπτώσεις. Επίσης και οι επιθετικοί δεν πήγαν καλά.
Η ΓΚΑΦΑ: Ο Τσάκο παίρνει πάσα για έτοιμο γκολ λίγο πριν το 70' αλλά δεν μπορεί ούτε για κοντρολάρει την μπάλα ούτε να σουτάρει και ενώ είχε βγει απέναντι στον Κοκκαλά. Ο ίδιος παίκτης λίγο μετά χάνει σίγουρο γκολ με προβολή απέναντι στον κίπερ του Πλατανιά.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δύο πέναλτι ζήτησε η ΑΕΛ και ένα ο Πλατανιάς. Τα ριπλέι δεν δείχνουν να δικαιώνουν τόσο τις ομάδες. Υπήρξαν λάθη στο πειθαρχικό κομμάτι και σε κάρτες κυρίως αλλά για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ αλλά δεν ήταν τόσο κακή η διαιτησία και δεν έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό το ματς.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: ΑΕΛ και Πλατανιάς σημάδευαν τα δοκάρια σε ένα κατά τ' άλλα αρκετά κακό ματς. Η Λάρισα είχε ένα και ο Πλατανιάς δύο με τον ίδιο παίκτη. Σχετικά μοιρασμένο το ματς αλλά προς το τέλος του αγώνα με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων οι Χανιώτες άξιζαν πιο πολύ τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα