Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού στη NOVA!

Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού στη NOVA!

Νίκος Αθανασίου
Φουλ επίθεση Παναθηναϊκού στη NOVA!

bet365

Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του συνδρομητικού καναλιού θα καταθέσει την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τις οφειλές που υπάρχουν προς τις ομάδες του πρωταθλήματος!

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή του να τραβήξει στα άκρα το σχοινί με την NOVA εξαιτίας των χρημάτων που έχει «κρατήσει» το συνδρομητικό κανάλι, ως ρήτρες για την αναβολή των αγωνιστικών! Λύση δεν βρέθηκε και το «τριφύλλι» γνωστοποίησε πως την Δευτέρα θα καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποσύρει τον εκπρόσωπό της από τη Λίγκα και δεν θα συμμετάσχει πλέον στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα