Νέα εικόνα οι Ζωσιμάδες με ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Νέα εικόνα οι Ζωσιμάδες με ΠΑΟΚ

bet365

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση αναμένεται το γήπεδο των Ζωδιμάδων κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός Γαρουφαλιά και Ζάιρο, κάλεσμα στον κόσμο.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη, ήταν πολύ άσχημη, λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε όλη τη χώρα. Ωστόσο, από την Πέμπτη, καθημερινά συνεργεία με την βοήθεια ανθρώπων της Περιφέρειας δουλεύουν με στόχο να καθαρίσουν το γήπεδο και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έχουν γίνει ορατά.

Έτσι, την Δευτέρα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να δούμε το γήπεδο των Ζωσημάδων σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Σε αυτό βοηθάει και ο καιρός, καθώς στα Γιάννενα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα υπάρχει ηλιοφάνεια κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι και την Δευτέρα.

Μέσα Λίλα, Μπέριος, εκτός Γαρουφαλιάς, Ζάιρο

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά επιστρέφουν οι Λίλα και Μπέριος, που απουσίαζαν από τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμών. Αντίθετα εκτός θα είναι και ο Γαρουφαλιάς, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει στο παιχνίδι της Δευτέρας. Παράλληλα, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Ζάιρο, ο οποίος είναι δανεικός στον ΠΑΣ από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, η διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου», έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας περιμένοντας την στήριξή του στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Κάτι η κρισιμότητα της αναμέτρησης, κάτι η νίκη επί του Πανιωνίου, στον ΠΑΣ περιμένουν πως ο κόσμος θα αποδειχτεί σε... 12ο παίκτη της ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα