Μένει ελεύθερος ο Σάμπα

Μένει ελεύθερος ο Σάμπα

Νίκος Αθανασίου
Μένει ελεύθερος ο Σάμπα

bet365

Ο Κρίστοφερ Σάμπα μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, όπως είχε προαναγγείλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πλατανιά.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Πλατανιά με 2-1, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε προαναγγείλει εξελίξεις στο θέμα της αποδέσμευσης παικτών που δεν υπολογίζει για το ρόστερ της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται οτι ανήκει και ο Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος μένει ελεύθερος από το «τριφύλλι», ανοίγοντας... χώρο στο μπάτζετ για την ενίσχυση των «πράσινων».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Κονγκολέζο αμυντικό, ο οποίος παρουσιάζει συχνά προβλήματα μυϊκών τραυματισμών και έτσι οι δρόμοι τους αναμένεται να χωρίσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα