Σήμερα η τελευταία δοκιμή για Σκόνδρα
Ο Γιάννης Σκόνδρας, εδώ και περίπου πέντε μέρες, βρίσκεται στην Κύπρο και προπονείται με τη Λέφσκι. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στη Βουλγαρία από την απόδοση του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι θα εξαρτηθεί το αν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σόφιας.
Η Λέφσκι θα αντιμετωπίσει στις 18.,30 στο γήπεδο της Δερύνειας τη Βιτορούλ από τη Ρουμανία, σ’ ένα ματς το οποίο αποτελεί τεστ για τον Έλληνα αμυντικό, αλλά και τον Τσέχο Γιαμπλόνσκι, που επίσης δοκιμάζεται από τη βουλγαρική ομάδα.
Στα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως σε περίπτωση που ο Σκόνδρας συμφωνήσει με τη Λέφσκι τότε ο ΠΑΟΚ θα τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να αξιώσει κάποιο χρηματικό ποσό αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
