Συνάντηση Άρη-Μπαρτολίνι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση Άρη-Μπαρτολίνι

bet365

Στη διάρκεια της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του Άρη με τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι. Για την ακρίβεια, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών κι εκεί θα φανεί αν μπορεί να γεφυρωθεί η διαφωνία τους στο οικονομικό.

Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός διεκδικεί την ελευθερία του από τον Ηρακλή μέσω της δικαστικής οδού. Τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν να ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά το ζήτημα παραμένει στάσιμο. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης και στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα αποδειχθεί αν μπορούν να βρουν σημείο ταύτισης επί του οικονομικού, καθώς εκεί διαπιστώνεται η μοναδική εστία διαφωνίας.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μπαρτολίνι, ο Άρης θα στρέψει το ενδιαφέρον σε άλλες λύσεις λατινοαμερικάνων κεντρικών αμυντικών. Μέσα στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του 27χρονου Ουρουγουανού Εμιλιάνο Γκαρσία αλλά οι απαιτήσεις της ομάδας (σ. σ. Ράμπλα Τζούνιορς) που έχει τα δικαιώματά του καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα