«Λένε» για Βούκοβιτς

Γιώργος Ντυμένος
«Λένε» για Βούκοβιτς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαυροβούνιο, ο Αστέρας έχει επαφές με τον 29χρονο περιφερειακό φορ – Στην Αργεντινή μετέδωσαν πως ο Καστιγιόν απάντησε αρνητικά στην ελληνική ομάδα
«Ανοικτό» φαίνεται πως είναι για τον Αστέρα το ενδεχόμενο ακόμη μίας προσθήκης. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν εκτός των συνόρων, όπου τις τελευταίες ώρες υπάρχουν «βροχή» σχετικά δημοσιεύματα. Τα οποία αφορούν τους Ιβάν «Γκίγκα» Βούκοβιτς και Φακούντο Καστιγιόν. Για τον πρώτο στο Μαυροβούνιο μετέδωσαν πως είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Αρκάδες και είναι πιθανό άμεσα να έρθει στην χώρα μας. Οι συμπατριώτες του 29χρονου φορ κάνουν λόγο για σχεδόν κλεισμένο deal και σχολίασαν πως ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά στο να γίνει κάτοικος Τρίπολης. Με θητεία μεταξύ άλλων σε Ζέτα, Χάιντουκ, Μλάντοστ και Μακάμπι Νετάνια, την τρέχουσα σεζόν είναι στην Μλάντοστ.
Την ίδια στιγμή στην Ισπανία έκαναν λόγο για κίνηση του Αστέρα ώστε να αποκτήσει τον Φακούντο Καστιγιόν. Πρόκειται για τον 30χρονο φορ της Ρασίνγκ Κλουμπ που έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Χετάφε αλλά δεν παίζει στην ισπανική ομάδα και αναζητά να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. Οπως μετέδωσαν τα εκεί ΜΜΕ, οι Αρκάδες και η Ατλέτικο Τουκαμάν του έκαναν πρόταση, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα