Παίρνει Σισέ ο Ολυμπιακός

Παίρνει Σισέ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Παίρνει Σισέ ο Ολυμπιακός

bet365

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό από την Αζαξιό φαίνεται να έχουν κλείσει οι «ερυθρόλευκοι» για το καλοκαίρι.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να κοιτάνε την μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου αλλά οι άνθρωποι της ομάδας προχωράνε κάποιες περιπτώσεις και για το καλοκαίρι. Μία από αυτές είναι και ο Παπε Αμπού Σισέ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αζαξιό (β' κατηγορία Γαλλίας) φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό.

Μία κίνηση που σίγουρα προχώρησε ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανσουά Μοντέστο με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να μετρά φέτος 19 ματς και πέρσι μια γεμάτη σεζόν με 32 ματς! Μάλιστα υπήρχε η φημολογία που ήθελε τον Σισέ να έρχεται ινγκόκνιτο τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα για να... φιξάρει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να... βρίσκουν λαβράκια που μένουν ελεύθερα και να κινούνται γρήγορα για την απόκτησή τους (έτσι είχε αποκτηθεί και ο Ομάρ). Ακόμα δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό αλλά φαίνεται πως ο Σισέ είναι «κλεισμένη» υπόθεση από τους «ερυθρόλευκους».

To μόνο που προέκυπτε από τον Ολυμπιακό είναι πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία και αν υπάρξει μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι για το καλοκαίρι ως επένδυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα