«Keep going» και αντίο!

«Keep going» και αντίο!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Keep going» και αντίο!

bet365

Ο Ζοσέ Μοράις αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ομιλία τους παίκτες του, φέρνοντας ως παράδειγμα την σοβαρότατη περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους (πρώην πλέον) παίκτες του ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για το πώς έχουν πάει τα πράγματα και τόνισε ότι πάντα πίστευε και πιστεύει σε αυτό το ρόστερ. Ζήτησε, μάλιστα, από τους Κιτρινόμαυρους να πιστέψουν και αυτοί στους εαυτούς τους και να μην τα παρατάνε ποτέ, φέρνοντας και ένα συγκλονιστικό παράδειγμα-βίωμα.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας και θέλω να ξέρετε ότι δεν έχω παράπονο από κανέναν σας. Δουλέψατε καλά αυτό το διάστημα και έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, γι' αυτό και αποφάσισα να μην συνεχίσω. Εχω κι εγώ ευθύνη για ό,τι έχει γίνει, αναλαμβάνω λοιπόν για αυτά που έγιναν. Κάποια πράγματα δεν έγιναν καλά αλλά ήμασταν και άτυχοι. Δουλέψαμε καλά, δεν έχω παράπονο από εσάς, είστε καλοί παίκτες με ποιότητα. Ηθελα να κάνω πρωταθλήτρια αυτή την ομάδα αλλά δεν τα κατάφερα.

Το πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια αυτή η ομάδα, πρέπει να το πιστέψετε κι εσείς όμως, να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Δεν πρέπει να εγκαταλείψετε ποτέ. Εγώ ήμουν σαν νεκρός στο κρεβάτι, έλεγαν στους γύρω μου ότι δεν θα μπορούσα να σηκωθώ ξανά. Τα κατάφερα όμως. Πιστέψτε στους εαυτούς σας, συνεχίστε και μην τα παρατάτε ποτέ. Keep going»!

Εκ μέρους των παικτών αυτός που μίλησε ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είπε προς τον Μοράις: «Μας βοηθήσατε ολους να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά, δεν έχουμε κανένα παράπονο από εσάς. Σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα