Σοκ με Ντοντό στην ΑΕΛ

Σοκ με Ντοντό στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Σοκ με Ντοντό στην ΑΕΛ

bet365

Ο Βραζιλιάνος υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες
Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Ντοντό στο ματς της Βέροιας, καθώς η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες! Μάλιστα οι «βυσσινί» εξέφρασαν εκ νέου την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά κατά του Καλί.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Μετά την υποβολή του Ντοντό σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας μας κ.Γιώργο Μπασδέκη, διαπιστώθηκε ότι ο ποιοτικός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας υπέστη διάλυση του έσω πλαγίου συνδέσμου, καθώς και μέρους του χόνδρου στο αριστερό του γόνατο, με συνέπεια ο συντομότερος χρόνος αποθεραπείας να εκτιμάται στις 14 εβδομάδες!
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του απάνθρωπου και βρώμικου χτυπήματος του "χασάπη" Καλί, τον οποίο ο Σιδηρόπουλος άφησε ατιμώρητο, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα και τιμωρώντας ουσιαστικά την ΑΕΛ, αφού δεδομένης και της απουσίας του πρώτου σκόρερ μας Ναζλίδη, αντί να συνεχίσει η Βέροια με δέκα παίκτες, συνέχισε η ομάδα μας για μισή ώρα με σέντερ φορ τον ταλαντούχο πλην άπειρο σε αγώνες τέτοιας κρισιμότητας, νεαρό Δημήτρη Καπό.
Όπως από χθες ανακοινώσαμε, αύριο θα κατατεθεί σχετική καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα, την οποία θα συνοδεύουν το βίντεο της φάσης του τραυματισμού, καθώς και το σύνολο των ιατρικών εξετάσεων και γνωματεύσεων. Εκτός της καταγγελίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Ντοντό, θα υποβάλουν κατά του Καλί μήνυση για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και αγωγή, με την οποία θα διεκδικούν ανάλογη αποζημίωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα