Τα «ηνία» σε Βοσνιάδη

Gazzetta team
Τα «ηνία» σε Βοσνιάδη

bet365

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, που αντικατέστησε τον Γ.Χ. Γεωργιάδη
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έγινε από σήμερα ο νέος τεχνικός των Τρικάλων και διαδέχθηκε τον Γ.Χ. Γεωργιάδη στον πάγκο τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, καθώς και με το προπονητικό του τιμ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς αποφάσισε να εντάξει στην οικογένεια του ΑΟΤ τον κ. Βοσνιάδη αφού πιστεύει ότι μπορεί να συμβαδίσει με τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχουν όλοι στα Τρίκαλα για την ομάδα τους.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης, γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.
Στη συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στη Δ’ Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στη Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2012-2013), στη Νίκη Βόλου (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2013-2014).
Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με την οποία πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη άνοδο στη Superleague.
Ενώ στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου ήταν προπονητής της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Superleague.
Συνεργάτες του κ. Βοσνιάδη θα είναι οι εξής:
Βελιτζέλος Κωνσταντίνος, βοηθός προπονητης κάτοχος Uefa PRO
Παπαθανασίου Ηλίας, γυμανστής κάτοχος Uefa A
Γρηγοριάδης Νίκος, προπονητής τερματοφυλάκων κάτοχος Uefa A
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Βοσνιάδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Τρίκαλα. Να σημειώσουμε ότι «αναγκαστικά» η προπόνηση έγινε εκτός Τρικάλων, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο «Αλάνα» στο 2ο χιλιόμετρο Λάρισας – Καρδίτσας».
Από εκει και πέρα, στα Τρίκαλα είχαμε και αποχωρήσεις. Ο Βοσνιάδης έφερε το δικό του επιτελείο και έτσι παρελθον αποτελούν οι Βαντσικ και Λιάπης. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντσικ και τον γυμναστή Κώστα Λιάπη.
Τους ευχαριστούμε θερμά και την μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα