Προπόνηση και αντίο από Μοράις!

Προπόνηση και αντίο από Μοράις!

Γιώργος Τσακίρης
Προπόνηση και αντίο από Μοράις!

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του αποχαιρέτισαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος...

Όπως ήταν προγραμματισμένο έγινε κανονικά, υπό τον Ζοζέ Μοράις (για τελευταία φορά), η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Απόλυτα επαγγελματίας ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στα Σπάτα και αφού προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του έπειτα μαζί με τους συνεργάτες του (σ.σ.: Μπαλτεμάρ Μπρίτο, Ζοάο Κούνια και Χάιμε Γκαρθία) αποχαιρέτισε τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Μοράις ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη συνεργασία τους και ταυτόχρονα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της σεζόν υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ικανοί και είναι δεδομένο πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές είχαν καλή σχέση με τον Πορτογάλο προπονητή και τον εκτιμούσαν ειλικρινά σαν άνθρωπο (και προπονητή)...

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως πάντα, όσοι αγωνίστηκαν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ολοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (20/01) θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και προφανώς θα γίνει υπό τις οδηγίες του .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα