Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για ΑΕΚ (Pics)

Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για ΑΕΚ (Pics)

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Χιμένεθ για ΑΕΚ (Pics)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1) ο Μανόλο Χιμένεθ για να ολοκληρώσει την συμφωνία με την ΑΕΚ και να γίνει ο νέος προπονητής της Ένωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός απέφυγε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο και αρκέστηκε να πει ένα «ευχαριστώ» προς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Χαμογελαστός και ευγενικός, χαιρέτησε τους εκπροσώπους του Τύπου με το χέρι του αλλά δεν ήθελε να μιλήσει. Τον περίμενε ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βαγγέλης Γιαννίσης και τον παρέλαβε, ενώ στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν και ο εκπρόσωπος του.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Μοράις, αποχώρησε βιαστικά για το ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και το απόγευμα θα έχει τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα