Tα μπράβο του Ματζουράκη!

Gazzetta team
Tα μπράβο του Ματζουράκη!

bet365

Ανάμεσα στα πολλά συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού για την νίκη επί της ΑΕΚ ήταν κι αυτό του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Ματζουράκη!

Ο «Ρουμάνος» μπορεί από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης να αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι... έκοψε δεσμούς φιλίας. Άλλωστε και στο «αντίο» μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλα όσα βίωσε στο Αγρίνιο.

Έτσι αμέσως μετά την τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ, ήταν από τους πρώτους που μέσω τηλεφώνου θέλησαν να δείξουν την χαρά τους και να δώσουν συγχαρητήρια! Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε τόσο με τον Φώτη Κωστούλα, όσο και με άλλους παράγοντες της ομάδας και ζήτησε να μεταφερθούν τα «μπράβο» τόσο στους παίκτες για την τεράστια προσπάθειά τους, όσο και στον Γιάννη Νταλακούρα για το κοουτσάρισμά του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα