Η Ριζούπολη που έγινε «χωράφι»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Η Ριζούπολη που έγινε «χωράφι»

bet365

Ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης, στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, μόνο κατάλληλος για ποδοσφαιρικό ματς δεν ήταν κι η τραγική κατάστασή του φέρνει και πάλι στον... αφρό το ζήτημα του γηπεδικού στην οικογένεια του Απόλλωνα Σμύρνης.

Απογοητευτική από κάθε άποψη ήταν η εικόνα του γηπέδου της Ριζούπολης στον χθεσινό αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ.

Ο αγωνιστικός χώρος μόνο γήπεδο δεν θύμιζε και έφερε εκ νέου στο προσκήνιο ένα ζήτημα που δεν σταμάτησαν ποτέ να συζητούν οι φίλοι του Απόλλωνα.

Φυσικά, αναφερόμαστε στη ρήξη που έχουν έρθει οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ερασιτέχνη για το θέμα του γηπεδικού.

Ένα θέμα που ακόμη και σήμερα δεν έχει λυθεί, ενώ θυμίζουμε ότι η ασυμφωνία των δύο πλευρών οδήγησε την ΠΑΕ στο να δηλώσει έδρα στην αρχή της σεζόν και τη Νέα Σμύρνη.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήθελε να υπογραφεί σύμβαση 10ετούς διάρκειας με τον Ερασιτέχνη, που θα του επέτρεπε να αναμορφώσει το γήπεδο και να αλλάξει τον αγωνιστικό χώρο. Με την προϋπόθεση, όμως, να μην πατιέται ο χλοοτάπητας από άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη.
Αυτό δεν έγινε δεκτό και έτσι, από το καλοκαίρι που μας πέρασε έως σήμερα αρκετά τμήματα τω υποδομών του ΓΣ αλλά και του τμήματος βόλεϊ έκαναν προπονήσεις μέσα στην Ριζούπολη. Η ΠΑΕ στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Βάρης.

Αποτέλεσμα; Η χθεσινή τραγική εικόνα του γηπέδου, που το μάτι σου όπου κι αν κοίταζε έπεφτε πάνω σε χώμα.
Φυσικά από εκεί προήλθε και ο τραυματισμός του Κύργια, όπου στο 55' κόλλησε το πόδι του στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Δεδομένα, ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση, προκειμένου να μην κινδυνεύουν σε κάθε ματς οι ποδοσφαιριστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα