Σκέφτεται να μηνύσει τον Καλί η ΑΕΛ

Gazzetta team
Σκέφτεται να μηνύσει τον Καλί η ΑΕΛ

bet365

Στα δικαστήρια ετοιμάζεται να πάει τον στόπερ της Βέροιας Σιρίλ Καλί η ΑΕΛ για το χτύπημα στον Ντοντό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Η νομική μας υπηρεσία, χρησιμοποιώντας ως δεδικασμένο την τιμωρία του Λισγάρα, για το εγκληματικό και απάνθρωπο χτύπημα στον Σεμπά, το οποίο προκάλεσε τον - ευτυχώς - όχι και τόσο σοβαρό τραυματισμό του Πορτογάλου παίκτη, θα καταγγείλει στον Αθλητικό Εισαγγελέα τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Καλί, για το δολοφονικό χτύπημα και τον σοβαρό τραυματισμό του ποιοτικού ποδοσφαιριστή μας, Ντοντό, αλλά και την σκόπιμη αποδυνάμωση της ομάδας μας, η οποία έτσι κι αλλιώς αγωνίζονταν χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ της, Ναζλίδη, με συνέπεια την αλλαγή των ισορροπιών του αγώνα.

Από το βίντεο προκύπτει ότι ο Καλί δεν έχει πρόθεση την μπάλα, την οποία δεν μπορεί να φτάσει κι ότι μοναδικός του στόχος είναι ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας. Επιπλέον, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει και το ενδεχόμενο να μηνύσει τον Καλί στα ποινικά δικαστήρια, για την διάπραξη του αδικήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα