Φέρνουν Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Φέρνουν Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Φέρνουν Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση προπονητή και φέρεται κοντά στο deal με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (19/1).

Ο Ζοζέ Μοράις αποτελεί παρελθόν αφού υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και οι Κιτρινόμαυροι είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση εδώ και εβδομάδες -αφού όλοι ήξεραν ότι ο Μοράις μετρούσε ανάποδα για το τέλος- αλλά κλεισμένος δεν είναι κανείς προς το παρόν.

Η φημολογία, πάντως, είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και μέρα και το όνομα που κυκλοφόρησε ήταν ενός παλιού γνωστού. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ όταν αυτή κατέκτησε το κύπελλο του 2011 και φέρεται να είναι σε επαφή και να έχει φτάσει σε deal με τη διοίκηση της Ενωσης για να αναλάβει τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν, με στόχο να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί πλέον για τους Κιτρινόμαυρους. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον Ισπανό προπονητή να έρχεται στην Αθήνα μέσα στο επόμενο 24ωρο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα