Κορακάκης: «Επιεικώς τραγική»

Κορακάκης: «Επιεικώς τραγική»

Gazzetta team
Κορακάκης: «Επιεικώς τραγική»

bet365

Ο Κορακάκης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για την σημερινή εικόνα του Ατρόμητου
Για «ντροπιαστικό» αποτέλεσμα έκανε λόγο σήμερα ο Γιώργος Κορακάκης, μετά την βαριά ήττα από την Κέρκυρα. «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα, το να πω ότι είναι ντροπιαστικό ή ότι οφείλω μία συγγνώμη δεν λέει κάτι. Με προβληματίζει περισσότερο η εικόνα της ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι επιεικώς τραγική. Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι πρέπει να κάνουμε τομές. Δεν συζητάω για στόχους όταν έχουμε αυτή την εικόνα. Οπωσδήποτε πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Για το παιχνίδι, στην πρώτη υποψία ευκαιρίας δεχτήκαμε γκολ, το άγχος ήταν τεράστιο και φάνηκε, ακριβώς όπως με τον Πανιώνιο. Για το β' δεν μπορώ να πω κάτι, οι αριθμητικές ισορροπίες καθόρισαν το παιχνίδι», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για τις τομές που πρέπει να γίνουν. «Να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας από εδώ και πέρα, να προετοιμαστούμε ίσως για τον επόμενο χρόνο. Ο μόνος στόχος που έχουμε αυτή την στιγμή είναι το Κύπελλο. Και το λέω όχι μόνο για μία δύο ήττες, αλλά βασιζόμενος στην εικόνα».
Για την προς το χειρότερο εικόνα της ομάδας είπε ότι «όταν θέλεις να περάσεις μία διαφορετική φιλοσοφία σε μία ομάδα δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα θα έχεις τα πάνω και τα κάτω. Απλά τα δικά μας τα κάτω είναι πολύ κάτω. Δεν επιτρέπεται δηλαδή στην έδρα μας σε δύο σερί ματς να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε και να πνιγόμαστε από το άγχος μας, ενώ υπάρχουν καλοί παίκτες μέσα. Σε άλλα ματς που δεν υπήρχε το πρέπει ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αυτό για να αλλάξει θέλει χρόνο. Ουσιαστικά όμως πρέπει να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα». Οταν ρωτήθηκε για την αποβολή του Κεϊτά σχολίασε πως «προσωπικά σχόλια στην συνέντευξη Τύπου δεν θα κάνω, ότι έχω να πω για παίκτες θα το κάνω ιδιαιτέρως. Είναι πολύ εύκολο να ρίξουμε την ευθύνη. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής, κάτι έχει γίνει λάθος, στην προετοιμασία, οτιδήποτε".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα