Γαλανόπουλος: «Προσπαθούμε αλλά...»

Γαλανόπουλος: «Προσπαθούμε αλλά...»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Προσπαθούμε αλλά...»

bet365

Απογοητευμένος από τη νέα ήττα της ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος, τόνισε ότι ουσιαστικά οι Κιτρινόμαυροι χάνουν μόνοι τους.

Ο νεαρός χαφ έβαλε την Ενωση μπροστά στο σκορ (2-1) στο Αγρίνιο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και ήρθε ακόμη μία ήττα.

«Ο αντίπαλος προηγήθηκε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, το γυρίσαμε μόνοι μας, αλλά μετά το γυρίσαμε κατά μας. Έχουμε κάνει πολλά δώρα σε πολλούς αντιπάλους, προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση μάταια όμως. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης τα γκολ που δεχόμαστε, ειδικά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από στημένες φάσεις, οπότε αν ήμασταν οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι ο αντίπαλος δεν θα μπορούσε να κάνει φάση. Κάθε παίκτης επαγγελματίας είναι δεν είναι στην ενδεκάδα πρέπει να είναι έτοιμος αν τον χρειαστεί ο προπονητής του. Προσωπικά θα μπορούσα να πω πως με δικαιώνει αλλά φυσικά και δεν συμβαίνει γιατί δεν πήραμε τη νίκη και υπάρχει απογοήτευση», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γαλανόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα