Ξανά... μισός ο Παναθηναϊκός!

Ξανά... μισός ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Ξανά... μισός ο Παναθηναϊκός!

bet365

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί το «τριφύλλι» κόντρα στον Πλατανιά. Οριστικά εκτός ο Μολέδο. Ενδεκάδα ανάγκης από τον Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον Πλατανιά στην Λεωφόρο, ωστόσο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντιμετωπίζει και πάλι... άπειρα προβλήματα. Στους ήδη «γνωστούς» απόντες, προστέθηκαν και οι Μολέδο, Μέστο και Κουτρουμπής που είναι εκτός αποστολής και από το αυριανό παιχνίδι! Το μοναδικό θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα που εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμη, Μαρινάκη, Τελάντερ, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μίγγο.

Βλαχοδήμος Ο., Χουλτ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Λουντ και Μπεργκ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα