Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Τέλος ο Μοράις από την ΑΕΚ!

bet365

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο Ζοζέ Μοράις αφού υπέβαλε την παραίτηση του (η οποία και έγινε αποδεκτή) μετά την ήττα στο Αγρίνιο!

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα πλέον και το τονίσαμε-προαναγγείλαμε και στο άρθρο για όσα έγιναν στο Αγρίνιο: Ο Πορτογάλος τεχνικός έπρεπε να τελειώσει άμεσα, για να μην τελειώσει κάθε ελπίδα της Ενωσης να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί στη φετινή σεζόν. Ο Μοράις, τελικά, όντως τελείωσε και τελείωσε... μόνος του! Πηγαίνοντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος ανέλαβε τις ευθύνες του και ανακοίνωσε την παραίτηση του!

«Είμαι υποχρεωμένος λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Άυριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μοράις παραιτείται από την ΑΕΚ την ημέρα που συμπλήρωσε τέσσερις μήνες στον πάγκο της, χωρίς να υπάρξει απολύτως καμία βελτίωση στην ομάδα. Αντιθέτως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα αγωνιστικά και βαθμολογικά, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν μόλις τρεις νίκες σε 14 ματς και καμία εκτός έδρας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχτηκε την παραίτηση σημειώνοντας: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την παραίτηση του Πορτογάλου τεχνικού, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα