«Παίκτες και προπονητές σαν ζώα»!

Gazzetta team
«Παίκτες και προπονητές σαν ζώα»!

bet365

Ο Πανιώνιος «καυτηρίασε» την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων»
Δριμύ κατηγορώ για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» εξαπέλυσε σήμερα ο Πανιώνιος, μέσω ανακοίνωσής του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Σήμερα στα Γιάννενα όσοι νομίζουν ότι παίχτηκε ποδοσφαιρικό ματς, κάνουν λάθος. Παίχτηκε βόλεϊ, πόλο, πάλη και εν πάσει περιπτώσει ο,τιδήποτε άλλο εκτός από ποδόσφαιρο. Εμείς δοξάζουμε τον Θεό που όλοι οι παίχτες βγήκαν υγιείς από αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο, όπου ήταν παγωμένος επί 5 ημέρες και για να γίνει το ματς έπρεπε να ρίξουν ένα φορτηγό άμμο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο βούρκος που είδαμε. Κύριοι, έαν πραγματικά νοιάζεστε για το καλό του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να απαγορέψετε να γίνονται παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες και να αντιμετωπίζονται παίχτες και προπονητές σα ζώα.
Ντροπή!
Υ.Γ. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο το αφήνετε στην τύχη του και κρίνονται παιχνίδια λόγω των καιρικών συνθηκών και όχι λόγω της ικανότητας των ποδοσφαιριστών.
Αυτονόητο είναι ότι με τέτοιες αγωνιστικές συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα