«Μεγαλύτερος εχθρός, ο κακός μας εαυτός»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Μεγαλύτερος εχθρός, ο κακός μας εαυτός»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος εκτίμησε ότι εφόσον ο Άρης κινείται σε επίπεδα απόδοσης αντιπροσωπευτικά των ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών του δεν θα έχει πρόβλημα στην υλοποίηση των στόχων του. Ο 58χρονος τεχνικός στάθηκε στον συνδυασμό ουσίας και θεάματος που πρόσφερε η ομάδα του απέναντι στον Πανσερραϊκό.

«Είναι μια σημαντική νίκη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Συνδυάσαμε και τα γκολ με ωραίο ποδόσφαιρο σ’ ένα δύσκολο τερέν. Θέλουμε να συνδυάζουμε την ωραία μπάλα με τις νίκες. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να το επιδιώκουμε. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα διατηρήσουμε το ίδιο σκεπτικό», είπε ο προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε:

«Ευκαιρίες είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι για την απόδοση της ομάδας, συνυπολογίζοντας και τις αγωνιστικές συνθήκες οι οποίες δεν μας εξυπηρετούσαν. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ηρωικούς φιλάθλους μας οι οποίοι αψήφησαν το κρύο και τη βροχή και στο τέλος πιστεύω ότι τους αποζημιώσαμε».

Ρωτήθηκε για την εικόνα της βαθμολογίας και για το γεγονός ότι έχει ξεχωρίσει ένα γκρουπ ομάδων: «Αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό. Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι, σημασία έχει τι κάνουμε εμείς. Εχθρός μας είναι μόνο ο κακός μας εαυτός γιατί δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε 3-4 γκολ και να παίζουμε και καλά. Κάποιες φορές θα το πετύχουμε, σε κάποιες άλλες όχι», απάντησε.

Σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, είπε: «Εμείς θα κρίνουμε τον κάθε ποδοσφαιριστή. Γίνονται ενέργειες για να ενισχύσουμε την ομάδα ώστε στον αγωνιστικό μαραθώνιο να έχουμε πολλές επιλογές. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Ντούνης: «Να φτάσουμε γρήγορα στην κορυφή»

Ο Μάρκος Ντούνης σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα του Άρη και εκτίμησε ότι το pressing που άσκησε η ομάδα του ήταν το κλειδί για τη νίκη. «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Πρεσάραμε ψηλά και κερδίσαμε πολλές μπάλες. Έτσι προηγηθήκαμε με 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Κρατούσαμε περισσότερο την μπάλα. Έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων στους οποίους πρέπει να ανταποκριθούμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, πρέπει να τον κερδίσουμε και γενικά να κοιτάξουμε να φτάσουμε στην κορυφή όσο το δυνατόν το συντομότερο», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα