Αρης-Πανσερραϊκός 4-0

Gazzetta team
Αρης-Πανσερραϊκός 4-0

bet365

Ο Αρης επικράτησε 4-0 του Πανσερραϊκού με τον Ντούνη να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ινζίδης και Μιλούνοβιτς οι σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων.

Το έκανε εύκολο από το πρώτο ημίχρονο. Ο Αρης δεν έβαλε δύσκολα αυτή την φορά στον εαυτό του και πέτυχε μια εύκολη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τόσο εύκολη που το τρίποντο είχε βρει κάτοχο από το πρώτο κιόλας μέρος.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου «καθάρισε» το ματς μέσα σε εννιά λεπτά! Στο 21' ο Ντούνης άνοιξε το σκορ, στο 24' ο Ινζίδης πέτυχε το 2-0 και στο 29' πάλι ο Ντούνης έγραψε το 3-0. Τι κριτική να γίνει στο παιχνίδι; Από εκείνο το σημείο είχε κριθεί ο νικητής.

Πόσω μάλλον όταν ο Πανσερραϊκός έμεινε και με δέκα παίκτες στο 68' όταν και αποβλήθηκε ο Ιωαννίδης. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Μιλούνοβιτς. Με αυτή τη νίκη ο Αρης έφτασε τους 23 βαθμούς, δύο πίσω από την Λαμία και τέσσερις από τον Απόλλωνα Σμύρνης (με ματς λιγότερο ο Αρης).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ινζίδης, Ρόβας, Παυλίδης (72' Καπνίδης), Μπαργκάν (77' Μιλούνοβιτς), Ντούνης, Τάτος (81' Νέτο), Ιλιτς
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Φουσού, Ρούτσης, Στέβιτς (80' Παπατζίκος), Κάκο, Γκούρτσας (73' Κάψαλης), Κανούλας, Τσιμίκας (86' Κτιτσόπουλος)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα