Μιλόγεβιτς: «Δεν βοήθησε το γήπεδο»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Δεν βοήθησε το γήπεδο»

bet365

Ο Μιλόγεβιτς στάθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των «Ζωσιμάδων» που ήταν σε κακή κατάσταση
Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε σήμερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς ήταν παίκτης του ΠΑΣ στα μέσα της δεκαετίας του '90. Ο Σέρβος κόουτς φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους της ομάδας και μετά αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. «Δεν ξέρω πόσο πρέπει να μιλήσω για το παιχνίδι, γιατί πραγματικά οι δύο ομάδες έπαιζαν σε δύσκολες συνθήκες. Δεν ήταν πολύ καλές για το ποδόσφαιρο. Ήταν άτεχνο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Δεν βοήθησε ούτε τη μία ούτε την άλλη ομάδα ο αγωνιστικός χώρος. Εκτός από τη στημένη φάση του γκολ, υπήρχε άλλη μία καλή στιγμή και μετά τίποτα. Κοιτάξαμε να είναι όλοι οι παίκτες καλά πάνω απ’ όλα. Δεν ξέρω τι να πω για το παιχνίδι, αλλά θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο ΠΑΣ έχει αυτό το πρόβλημα με το γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που πρέπει οι ομάδες να αγωνίζονται σε καλά τερέν. Τέλος καλό όλα καλά για τους παίκτες. Συγχαρητήρια για τις δύο ομάδες», είπε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.
Και μετά ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του που βρέθηκε αντίπαλος στους Ζωσιμάδες. «Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία και είναι μία από τις ομάδες που έχω στην καρδιά μου. Δεν σκόπευα τότε να μείνω στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Μετά γεννήθηκαν και τα παιδιά μου στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα