Μέσα ο Σωτηρίου, αλλά...

Gazzetta team
Μέσα ο Σωτηρίου, αλλά...

bet365

Ο πορτιέρο του Πλατανιά είναι στην αποστολή, αλλά παραμένει αμφίβολος
Με 23 παίκτες στην αποστολή αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα ο Πλατανιάς, καθώς μετά δεν θα επιστρέψει στα Χανιά αλλά θα μεταβεί στην Λάρισα για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Οι Στανισάβλιεβιτς και Καρυπίδης παραμένουν νοκ άουτ (ο δεύτερος ίσως παίξει με την Λάρισα), ο Γκνιάτιτς επέστρεψε, ενώ στην αποστολή είναι ο νεαρός πορτιέρο Κασωτάκης, καθώς ο γκολκίπερ Σωτηρίου έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ενδέχεται να μην αγωνιστεί. Σε μία τέτοια περίπτωση κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Κοκκαλάς.
Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μαραγκός, Ντίνας, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα