Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ!

bet365

Ο Μοράις στο (ίσως και τελευταίο του) παιχνίδι προχωράει σε ριζικό... λίφτινγκ στην 11άδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό με στόχο το διπλό!

Απίθανες επιλογές από τον Ζοζέ Μοράις για το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πολλές αλλαγές φυσικά. Ριζικό... λίφτινγκ ενδεκάδας από τον Πορτογάλο τεχνικό με επτά νέα πρόσωπα συγκριτικά με όσους επέλεξε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα στην άμυνα επιλέγονται τρία νεα πρόσωπα αφού ξεκινάνε Ντίας (αριστερό μπακ), Μπακάκης (δεξί μπακ) και Βράνιες (με παρτενέρ τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας). Δίδυμο στα χαφ οι Γαλανόπουλος και Γιόχανσον με τον Μάνταλο να διατηρείται ως ελεύθερος μπροστά τους και στην επιθετική τριπλέτα επιλέχθηκαν οι Αλμέιδα αντί του Πέκχαρτ, Βάργκας αντί Πατίτο και διατηρήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος.

Στο (πιθανότατα) τελευταίο ματς ο Ζοζέ Μοράις προχώρησε σε απίθανες αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης που είναι και ο μοναδικός στόχος των Κιτρινόμαυρων στο Αγρίνιο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Παναιτωλικός - ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα