Σε απόσταση... βολής η Λαμία

Gazzetta team
Σε απόσταση... βολής η Λαμία

bet365

Μεγάλες νίκες για Λαμία και Αγροτικό Αστέρα, ενώ ανάσα πήραν και τα Χανιά στη... ματσάρα της αγωνιστικής. Ισόπαλο το Καλλιθέα - Αν. Καρδίτσας και Σπάρτη - Παναιγιάλειος.

Λαμία - Αχαρναϊκός 3-0

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα της Λαμίας, που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αχαρναϊκού και έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική της πορεία στη σεζόν, με στόχο την μεγάλη άνοδο.

Οι παίκτες του Τεννέ είχαν την υπεροχή και ευτύχησαν να τη μετουσιώσουν σε γκολ από πολύ νωρίς. Ήταν το 15ο λεπτό, όταν μετά από γύρισμα του Βάντερσον ο Καραγιάννης έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει και δεν αρκέστηκε στο υπέρ της σκορ, κάτι που είχε αποτέλεσμα, αφού με το καλημέρα στην “επανάληψη” βρήκε και πάλι δίχτυα. δράστης αυτή τη φορά, ήταν ο Ντουρμιοσάι. Μετά από πολύ ωραία ενέργεια στο 50’ από τον Βασιλόγιαννη, ο ταλαντούχος φορ έσπρωξε τη μπάλα σε κενή εστία και έγραψε το 2-0. Το τελικο σκορ διαμόρφωσε ο Βασιλόγιαννης από την άσπρη βούλα στο 62', εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Βάντερσον, με την Λαμία να φτάνει τις 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα της.

Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας 0-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Αγροτικό αστέρα, που πέρασε από την Θράκη και επικράτησε με 0-1 του Πανθρακικού, πλησιάζοντας και πάλι τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου.

Η ομάδα από τον Εύοσμο, κατάφερε να πάρει από πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, αφού μόλις στο 4’ βρήκε δίχτυα. Ο Γκαραβέλης έχασε τη μπάλα μετά τη σέντρα του Αργυρίου και ο Γκέσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να αντιδράσουν, με το γρήγορο γκολ να τους χαλάει τα σχέδια και έτσι από πολύ νωρίς παρέδωσαν τα όπλα. Ο αστέρας χειρίστηκε πολύ καλά το προβάδισμά του και το κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, φτάνοντας έτσι τους 19 βαθμούς και με παιχνίδι λιγότερο.

Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2

Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας έριξαν τα... ζάρια τους και τέλικά έβγαλαν διπλά, με το σκορ να σταματάει στο 2-2 με τον Σμυρλή να είναι ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν φτάνοντας στους 8 βαθμούς. Ο Σάμουελ στο 10’ άνοιξε τομ σκορ για την ομάδα της Καρδίτσας, αλλά μόλις 8’ αργότερα ο Σμυρλής έκανε το 1-1 με αναπάντεχο τρόπο όταν στη σέντρα του αιφνιδιάστηκε ο αντίπαλος πορτιέρε, ο οποίος βοήθησε για την ισοφάριση.

Το ημίχρονο όμως βγήκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι όταν ο Ντιατά Σεκούμπα στο 27’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, όντας εντελώς μόνος στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 48’, ο Τσόπελας άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, βοηθώντας την Καλλιθέα να δημιουργήσει φάσεις για την ισοφάριση. Στο 50’ υπήρχε δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Κατσικογιάννη. Τελικά, το 2-2 διαμορθώθηκε στο 75’ όταν ο Πάτα πήρε την μπάλα από το κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας στη σέντρα του Σμυρλή, που είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του.

Σπάρτη - Παναιγιάλειος 0-0

Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, πήρε η ομάδα του Παναιγιάλειου, που αν και δέχτηκε τρομερή πίεση, κράτησε ανέπαφη την εστία της και το 0-0 στη Σπάρτη.

Πρωταγωνιστής για τη «Μαύρη Θύελλα», φυσικά, ο Στρέτζος, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να κάνει καίριες επεμβάσεις για να κρατήσει "ανέπαφη" την εστία του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πέναλτι του Λώττα στο 63', στο οποίο είπε... όχι και κράτησε όρθια την ομάδα του.

Χανιά - Αιγινιακός 3-2

Σε ένα πολύ όμορφο ματς και με... σασπένς, καθώς είχε δύο ανατροπές και τρεις εναλλαγές στο προβάδισμα, τα Χανιά επικράτησαν του Αιγινιακού με 3-2.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Αποστολόπουλο, όμως υπήρχε... απάντηση. Στο 22' ο Ζούρκος, κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς, ενώ ο Ρανγκέλοφ στο 53' ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Τα Χανιά, όμως, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Ο Γεωργακόπουλος ήταν αυτός που την έβαλε και πάλι στο κόλπο για την νίκη, ισοφαρίζοντας στο 73', με τον Αποστολόπουλο τρία λεπτά αργότερα να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και να χαρίζει τη νίκη στον ΑΟΧ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα