Πανελευσινιακός - Καλλονή 3-1

Πανελευσινιακός - Καλλονή 3-1

bet365

Τεράστιας σημασίας νίκη, πέτυχε ο Πανελευσινιακός, που επικράτησε με 3-1 της Καλλονής, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στον πάτο της βαθμολογίας.

Βήμα παραμονής από τον Πανελευσινιακό, που επικράτησε στο ντέρμπι της ουράς με 3-1 της Καλλονής, την οποία και έπιασε στους 6 βαθμούς, στον… πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Αγγελούδη. Η Καλλονή είχε απάντηση, αφού ισοφάρισε με τον Ευαγγελιδάκη στο 55’.

Μόνο για λίγο, όμως, αφού στο 71’ ο Πρίντεμπς έδωσε ξανά στην Ελευσίνα το προβάδισμα με κεφαλιά, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταματάκης πέντε λεπτά αργότερα, μετά από σημαντικό λάθος του Μανιάτη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (80’ Κορομηλάς), Ζέλιος (58’ Κωνσταντινίδης), Κασνέτση, Νίασον, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (65’ Δημόπουλος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης (83’ Τριανταφύλλου), Αγριμάκης (46’ Σοφιάνης), Ζουλιώτης, Λίταινας, Γιουκαρής (81’ Γιώργου), Λαμπράκης, Φράγκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα