Ίντερ - Μπολόνια 3-2 (2-2 κ.δ.)

Gazzetta team
Ίντερ - Μπολόνια 3-2 (2-2 κ.δ.)

bet365

Τον έξτρα χρόνο χρειάστηκε η Ίντερ για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας με τον Καντρέβα να της δίνει την νίκη με 3-2.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Ίντερ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπολόνία στην παράταση με 3-2, χάρη σε τέρμα του Καντρέβα.

Το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς κάποια μεγάλη φάση στο Meazza αλλά αυτές ήρθαν μετά. Στο 23' ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα πήγε για το πρώτο του επίσημο γκολ με τους Νερατζούρι αλλά ο Ντα Κόστα απέκρουσε, για να έρθει τελικά το 1-0 στο 33' με ασύλληπτο ψαλίδι του στόπερ Μουρίγιο! Με ψυχολογία πλέον, η Ιντερ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 39', όταν ο Παλάσιο άρχισε και τελείωσε σωστά την αντεπίθεση, παίρνοντας την πάσα του Ζοάο Μάριο (2-0). Ηταν η στιγμή που άπαντες πίστεψαν ότι οι Μιλανέζοι θα περνούσαν ένα χαλαρό βράδυ αλλά στο 43' ο Τζεμαϊλί με σουτ, το οποίο κόντραρε και στον Κοντογκμπιά, μείωσε (2-1) για την Μπολόνια.

Στην επανάληψη η Ιντερ μπήκε για να καθαρίσει το ματς και είχε τις φάσεις για να το κάνει. Η κεφαλιά του Ζοάο Μάριο στο 50', όμως, έφυγε άουτ, ο Ντα Κόστα απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Παλάσιο (53'), το σουτ του Εντερ (57') έφυγε ελάχιστα άουτ, ο Ντα Κόστα σταμάτησε ξανά τους Παλάσιο (66') και Ζοάο Μάριο (68'). Και μετά από όλα αυτά, στο 73', ο Μαζίνα σέντραρε από αριστερά, ο Ντονσά πήρε την κεφαλιά και... 2-2! Και κάπως έτσι, αφού σόκαρε τους Νερατζούρι, η Μπολόνια έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, οι Νερατζούρι, έδειξαν να θέλουν πιο πολύ την πρόκριση. Έψαξαν το γκολ από την αρχή και τελικά το βρήκαν στο 98ο λεπτό με τον Καντρέβα. Οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα έστελνε το ματς στα πέναλτι με αποτέλεσμα το 3-2 να μείνει και να δώσει την πρόκριση στην Ίντερ.

Στα προημιτελικά, οι Μιλανέζοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Λάτσιο-Τζένοα σε μονό παιχνίδι που θα γίνει στο Μεάτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα