Ντίας, Λεόν και διπλό ταμπλό! (pic)

Ντίας, Λεόν και διπλό ταμπλό! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Ντίας, Λεόν και διπλό ταμπλό! (pic)

bet365

Στην ΑΕΚ δεν έλαβαν (όπως ήλπιζαν) το έγγραφο αποδέσμευσης του Αργεντινού όπως κάθε μέρα υπόσχονται οι μάνατζέρ του, τη στιγμή που στο Μεξικό υπάρχουν άλλα δεδομένα...

Στην ΑΕΚ ήλπιζαν (και το επικοινωνούσαν) ότι την ημέρα που πέρασε (στη Μαλαισία είναι ήδη ξημερώματα) θα είχαν λάβει το έγγραφο αποδέσμευσης του Χόρχε Περέιρα Ντίας και ταυτόχρονα πως θα είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στην Αθήνα. Προφανώς με σκοπό να οριστικοποιηθεί το deal με την Ένωση και να αποτελέσει τον επιθετικό που έχει ανάγκη ο σύλλογος...

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε (ούτε) την ημέρα που φτάνει στην ολοκλήρωσή της. Ο κόσμος της ΑΕΚ θεωρεί ότι πέφτει θύμα κοροϊδίας, στην Ένωση περιμένουν ακόμη και εκφράζουν την αισιοδοξία για αίσια έκβαση της υπόθεσης (έστω και με καθστέρηση μήνα και βάλε...) και στο Μεξικό γράφουν όσα και στην Ελλάδα με τη διαφορά ότι ισχυρίζονται πως ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει συμφωνήσει με την Λεόν και θα ταξιδέψει άμεσα για να υπογράψει!

Ακόμη και για το έγγραφο αποδέσμευσης (ακριβώς τις ίδιες λέξεις) γράφουν στο Μεξικό, όπως και στην Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα, που αποδεικνύει πως οι εκπρόσωποι του Ντίας κάνουν... παιχνίδι σε διπλό ταμπλό (και όχι μόνο αφού υπάρχει αναφορά για ενδιαφέρον και από δυο ομάδες από την Αμερικανική Ήπειρο).

Πιο συγκεκριμένα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.am.com.mx υπάρχει απόψε αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας Super Deportivo που αναφέρει ότι η μεξικανική ομάδα Λεόν χρειάζεται έναν επιθετικό να παίξει στο πλευρό του Μάουρο Μποσέλι... Διαβάστε:

«Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του έχει πλέον το έγγραφο αποδέσμευσης από την Τζοχόρ, παρουσιάζεται έτοιμος για την μεξικανική ομάδα όπως αναφέρει η εφημερίδα Super Deportivo στην οποία τονίζεται ότι είναι αρκετά προχωρημένες επαφές των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται να μεταβεί άμεσα για να κλείσει στην ομάδα» (σ.σ.: στη La Fiera χαρακτηριστικά αναφέρουν).

Έπειτα στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι η Λεόν έχει προσεγγίσει και είναι κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντινό γιατί ψάχνει λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ. Μάλιστα οι Μεξικάνοι δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά σε δυο ομάδες από την Αμερικανική Ήπειρο αλλά και στην ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον (και) από την ΑΕΚ υπογραμμίζοντας πως «ο 26χρονος Αργεντινός ο οποίος είναι διακαής πόθος του κόουτς Τορέντε έχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και δυο ομάδες από την Αμερικανική Ήπειρο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει τη τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του τις επόμενες μέρες»!

Όπως και να 'χει στην Ένωση όλη αυτή η καθυστέρηση έχει κάνει μόνο κακό. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που είναι αρκετό καιρό πλέον ανενεργός (δεν έχει ομάδα, δεν κάνει προπόνηση) προφανώς και όσο καθυστερεί να τελειώσει την υπόθεση πάει πίσω και την κατάσταση ετοιμότητάς του. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και... αύριο να βρίσκεται στη χώρα μας και να πιάσει δουλειά, δύσκολα (ή θα επιλέξουν να τον βάλουν να παίξει εγκληματικά) θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί πριν τον Μάρτιο!

Όλα αυτά προφανώς και θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει την ΑΕΚ στις εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών που έχουν για τη γραμμή κρούσης όπως για παράδειγμα τον Πέταρ Σκούλετιτς (να σημειωθεί πως σε ότι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των δυο πλευρών, πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς επιθετικούς και αυτό δείχνει πολλά), ή οποιουδήποτε άλλου τέλος πάντων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα