Μοράις: «Χτίζουμε αυτοπεποίθηση»

Μοράις: «Χτίζουμε αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Μοράις: «Χτίζουμε αυτοπεποίθηση»

bet365

Την εκτίμηση του ότι η ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο, χτίζει αυτοπεποίθηση και θα πάει πολύ καλύτερα πλέον, εξέφρασε ο Ζοζέ Μοράις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ενωσης μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και είπε τα εξής...

Για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ψάξαμε το γκολ. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, ανεξαρτήτως ποιοι παίκτες θα παίξουν. Μετά από την όλη προσπάθεια των παικτών μου νομίζω ότι αυτός ο βαθμός που πήραμε είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι βελτιώνονται συνεχώς και νομίζω ότι όταν περάσει αυτή η φάση τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

Για το στοιχείο που λείπει από την ομάδα: «Όσον αφορά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας νομίζω ότι αυτό που μας χρειάζεται περισσότερο είναι η δύναμη και η ταχύτητα για μπροστά. Προς το παρόν προσπαθούμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε κάποια προσθήκη για να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για το αν η ΑΕΚ θα κάνει μια νέα αρχή με νίκη στο Αγρίνιο: «Αυτό θέλουμε και αυτό θα ψάξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα