«Μας προβληματίζει η καθυστέρηση στις μεταγραφές»

«Μας προβληματίζει η καθυστέρηση στις μεταγραφές»

Gazzetta team
«Μας προβληματίζει η καθυστέρηση στις μεταγραφές»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για το «πάγωμα» των μεταγραφών, τα πολλά λάθη που έγιναν τον πρώτο γύρο αλλά και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά!

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον πρώτο γύρο: «Από την αρχή δεν ήμουν εδώ για να ξέρω τι δεν πήγε καλά. Αυτό που βλέπω είναι πως έγιναν πολλά λάθη. Δεν είναι η στιγμή να πούμε ποιος φταίει. Το σημαντικό είναι πως είμαστε εμείς εδώ αυτή την στιγμή. Εμείς θα καρπωθούμε ότι γίνει από εδώ και πέρα. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα. Κανέναν δεν τιμάει η τέταρτη θέση και ίσως είναι και αυτή που δικαιούμαστε. Η εικόνα δεν ήταν τέτοια για να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα. Το θέμα είναι να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αν δεν τα αλλάξουμε δεν μπορούμε να περιμένουμε ριζική αναμόρφωση της ομάδας. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει αυτόν τον μήνα για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το ρόστερ της ομάδας και να έχουμε περισσότερες επιλόγες, για να βοηθηθούν και τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα».

Για την καθυστέρηση στα μεταγραφικά: «Μας προβληματίζει όλους, όμως είναι μια πραγματικότητα που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχουν συμβόλαια παικτών, τα οποία είναι πάρα πολύ μεγάλα και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ μεγάλα συμβόλαια και οι οποίοι δεν είναι καν στο γήπεδο. Οπότε, θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με αυτές τις περιπτώσεις. Αν δεν βρεθεί μια λύση, το πιο πιθανό είναι να γίνουν πολύ μετρημένες οι κινήσεις και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Είναι το πιο δύσκολο ματς της σειράς αυτής. Είναι το πέμπτο παιχνίδι. Το ρόστερ δεν είναι αυτό που θέλαμε. Έχουμε πολλές απουσίες, παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Υπάρχει μεγάλη κούραση, δεν γινόταν το rotation να είναι μεγάλο. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα προσπαθήσουν και στο τέλος θα τα καταφέρουν».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα ο Μάρκους. Κάνει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα απ' ότι έκανε. Όλοι οι παίκτες που είναι γύρω από τον Μάρκους. Δεν είναι θέμα ικανότητας. Παίζουν παιδιά που δεν είχαν ρυθμό, οπότε δεν γίνεται να είναι η ίδια η συνοχή. Ο Μάρκους δουλεύει πολύ. Το ότι δεν έρχεται το γκολ εύκολα από την ομάδα δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που δείχνει και στις προπονήσεις. Είναι καλή»

Για την επιστροφή του Ζέκα: «Έχουμε ακόμη μία παραπάνω λύση στην μεσαία γραμμή. Τα παιδιά που έπαιξαν τα τελευταία παιχνίδια είναι λογικό να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα με τον τρόπο που παίζουμε και να είναι κουρασμένα. Θα δούμε μήπως χρειαστεί να αλλάξουμε λίγο και το σχήμα λόγω και των προβλημάτων που έχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα