Ολη η Ευρώπη θέλει Μανωλά!

Gazzetta team
Ολη η Ευρώπη θέλει Μανωλά!

bet365

Αρσεναλ, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Ιντερ και... μπάσιμο από την Παρί! Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θέλουν τον Κώστα Μανωλά.

O Κώστας Μανωλάς συζητά για το νέο του συμβόλαιο, η Ρόμα δεν πέφτει από τα 45 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και οι ομάδες που θέλουν την απόκτησή του ολοένα και αυξάνονται. Οπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η Corriere della Sera, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ θα δώσουν μεγάλη μάχη για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, ενώ Τσέλσι και Ιντερ παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Σύμφωνα με το «Mediaset Premium», η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε δυνατά στο κόλπο και φέρεται διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά για να προλάβει τους υπόλοιπους συλλόγους. Οι Παριζιάνοι ποντάρουν στις καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Ρόμα κι ευελπιστούν πως θα πάρουν το «OK» και να κάνουν μια τεράστια μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα