Ανοιχτά τα... ραντάρ για Καρντόσο και Μανιάτη

Ανοιχτά τα... ραντάρ για Καρντόσο και Μανιάτη

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτά τα... ραντάρ για Καρντόσο και Μανιάτη

bet365

Πέραν του Ομάρ, που οδεύει προς Χαλ, στο Λιμάνι έχουν ανοιχτά τα... ραντάρ τους κυρίως για Μανιάτη αλλά και για Καρντόσο για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.

Ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός, όπως είναι ήδη γνωστό και σας έχουμε γράψει εδώ και μέρες, φαίνεται πως κλείνει άμεσα στην Χαλ με δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Κατά τα άλλα όμως πέραν του Ομάρ παραμένουν και άλλα ανοιχτά ζητήματα για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι ο Μανιάτης, που καλείται να ρίξει τις απαιτήσεις του για το συμβόλαιό του και θέλει ένα καλό πρωτάθλημα (σ.σ. σαν το ισπανικό), κάτι που δεν είναι εύκολο. Είναι όμως και ο Καρντόσο. Ο Παραγουανός στράικερ για τον οποίο παραμένει το ενδεχόμενο να βρεθεί ομάδα από Κίνα για να φύγει. Ο Ολυμπιακός έως και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα έχει... θέματα σε έναν γεμάτο Γενάρη και σε αντίθεση με πιο παλιές χειμερινές μεταγραφικές περιόδους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα