Κωστούλας: «Δεν είχαν τα εχέγγυα»!

Γιώργος Ντυμένος
Κωστούλας: «Δεν είχαν τα εχέγγυα»!

bet365

Ο Κωστούλας τόνισε πως αν και είχε προτάσεις να πουλήσει τον Παναιτωλικό, οι ενδιαφερόμενοι δεν «εξασφάλιζαν» την επόμενη ημέρα της ομάδας
Ο Φώτης Κωστούλας πολλές φορές στο παρελθόν έχει απευθύνει κάλεσμα σε όποιον θέλει να «μπει» στον Παναιτωλικό. Προτάσεις υπήρξαν πολλές, αλλά εκείνος πάντα έβαζε έναν όρο. Να υπάρχει «ομαλή διάδοχη κατάσταση και η ομάδα να μην... πέσει στα βράχια». Αυτό τόνισε και σήμερα στα «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8», με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από πρόεδρος. «Αφήνω την προεδρία. Δεν σημαίνει πως κάποιος που είναι μεγαλομέτοχος θα πρέπει να είναι και πρόεδρος. Εχω αρκετές υποχρεώσεις και πιστεύω πως θα μπορούσε κάποιος να προσφέρει περισσότερα ως πρόεδρος. Ισως και είναι μία κίνηση να συνηθίσουν τα μέλη της ομάδας να λειτουργούν και χωρίς την δική μου παρουσία. Κάτι που έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Αλλωστε το βάρος το σηκώνουν άλλοι. Οπως ο Μάκης Μπελεβώνης που τραβάει όλο το κουπί. Οταν ήρθα είχα πει π[ως θα μείνω για 3-4 χρόνια για να μπει η ομάδα σε μία σειρά. Ηξερα πως ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Αυτά τα χρόνια... τριπλασιάστηκαν. Ελπίζω σε κάποιον να πάρει τις μετοχές. Μέχρι τότε δεν αλλάζει κάτι. Ανθρωποι που θέλησαν να πάρουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν. Δεν έκρινα εγώ πως είχαν τα εχέγγυα. Από αυτή την πλευρά προφύλαξα την ομάδα. Δεν την έδωσα στον πρώτο που με πήρε τηλέφωνο. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Πολύς κόσμος θορυβήθηκε πως εγκαταλείπω την ομάδα, κάτι που δεν ισχύει. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, αλλά να φροντίσει να είμαι κοντά στον Παναιτωλικό. Με ή χωρίς Κωστούλα. Θα γίνουν μεταγραφές. Εχουμε ακόμη άλλες δύο στα σκαριά», σχολίασε. Μετά ανέφερε πως το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Ματζουράκη ήταν φιλικό και ότι ο διάδοχός του θα είναι Ελληνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα