Απορρίφθηκε και η νέα προσφυγή της Α.Ε. Οινιάδων

Δημήτρης Τομαράς
Απορρίφθηκε και η νέα προσφυγή της Α.Ε. Οινιάδων

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο συνεδρίασε την Τρίτη και απέρριψε τη νέα προσφυγή της Α.Ε. Οινιάδων για την Γ.Σ. της ΕΠΟ. Καμία τύχη και για την περίπτωση Μαλάτου δεν δίνουν πηγές από την Ομοσπονδία.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την συνεδρίασή του με την υπ' αριθμόν 1/17-1-2017 απόφαση απέρριψε κατά πλειοψηφία ως απαράδεκτη την από 27 Δεκεμβρίου 2016 (αριθ. πρωτ. 39739/2016) προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Οινιάδων» ελλείψει εννόμου συμφέροντος.
Η προσφυγή της Α.Ε. Οινιάδων είχε ως εξής:
Προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κατά: 1) Της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), 2) Της διεξαχθείσας στις 19-12-2016 Έκτακτης Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., στα πλαίσια της οποίας εκλέχθηκαν ο τακτικός και αναπληρωματικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, 3) Της από 19-12-2016 απόφασης της Ε.Π.Ο., σύμφωνα με την οποία εξελέγη ως τακτικός εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον ολυμπιακό κύκλο 2017-2020 ο κ. Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης των αρμοδίων οργάνων της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις ανωτέρω πράξεις-αποφάσεις της και αφορά την σύγκληση και διεξαγωγή της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης όλων των Ενώσεων-Μέλων της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στις 19-12-2016.
Ως προς την περίπτωση Μαλάτου, που αναμένεται σχετική δικαστική απόφαση μέχρι τα τέλη Γενάρη, από πηγές από την ΕΠΟ προκύπτει ότι δεν έχει καμία τύχη.
 

Τελευταία Νέα